19. märts 2024

Kuulajad said osa väiksest kontserdist

Folgiklubi tahab pakkuda Tartus kultuuritundlikku ja harivat ajaveetmise võimalust, mis edendaks pärimus-, autorilaulumuusikat ning populaarteaduslikku haridust, mis leiaks kajastamist üleriiklikus meedias. Vestlustest valmib Klassikaraadio saade Folgialbum. Salvestus arhiveeritakse Eesti Rahvusringhäälingu arhiivis. Vestlusele järgneb muusikute kontsert, loeng või avalik vestlus publikuga.

28. novembri toimus järjekordne klubiõhtu. Seekord oli Tartu Folgiklubis külas muusik ja H. Elleri Muusikakooli õpetaja Arno Tamm. Ta on lõpetanud 2010. a. jazzmuusika eriala Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias. On osalenud sellistes Nargen Festivali ja VonKrahli “Eesti naiste lauludes” (2006) ja “Eesti meeste lauludes” (2008). Vanemuise ja NO99 lavastuses “Ruja” oli ta Margus Kappeli osatäitja (2008); Nukuteatri “Libahundis” (2011). Arno on mänginud ansamblites Paabel ja Estonian Voices. Musitseerib üksinda ja postrokiansamblis Levski, ajuti ka ansambliga Tintura.

Vestlus Arno Tammega oli põnev, samuti said kuulajad osa tema väiksest kontserdist. Kokkuvõte õhtust kõlab 2020. a. alguses Klassikaraadio saates “Folgialbum”.

Varasematest Folgiklubi kohtumistest on võimalik lugeda siit: 

Ants Johanson
Tartumaa Rahvakultuuri Keskselts

Kaanefoto autor Svea Pärsimägi