Peipsi maitsed Vasknarvast Setomaani
See on tõeline rännak- te tulete üle kogu Eesti ja kaugemalt välismaalt. Tänuväärne ja te…
See on tõeline rännak- te tulete üle kogu Eesti ja kaugemalt välismaalt. Tänuväärne ja te…
VIII Peipsi Toidu Tänav 175 km toimub 16.-17. augustil.Kokku avatakse Vasknarvast Setomaale 33 kahepäeva pop-up…
Kõik olid Kasepääl kohal ja pill hüüdis üle vee… Galerii: https://www.facebook.com/triinu.akkermann/posts/pfbid029ymfdRhJZAdKbpnrgMnKMo4cycwaHFWKUV13iDGp4jL5My2aR6GKQNKyHjan2XtHl
19.juulil on Kasepääle oodatud rääbisesõbrad, et nautida rääbist ja tema teisi sõpru Peipsi järvest. Kell…
Regionaal- ja Põllumajandusministeerium on ellu kutsunud traditsiooni valida igal aastal välja üks Eesti toidu piirkond…
13. mai õppereisi käigus tutvusime piirkonna toidukasvatajate ja toidutootjatega, et veelgi paremini kohalikku toorainet kasutusse…
Restoranide Kolm Sibulat ja Moon eestvedaja Roman Zaštšerinski võttis seekord kaasa oma kolleegid Andrei Drozdovi…
28.jaanuaril toimus EVEA – Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon “Eesti Ettevõtlik Vaim” konkursi auhinnatseremoonia….
Pöörane TäiskuuÖÖsööming Peipsi Toidu Tänaval 15. veebruar kell 17.00-00.00 Aljonushka Puhvet, Kolkja Aljonushka Puhvet Aljonushka…
5.detsembril toimus JAEK Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse poolt Mustvee kultuurikeskuses Jõgevamaa 2024. aasta parimate ettevõtete…
17-18 augustil Kõik kohad on avatud: 17.08 kell 11-21 18.08 kell 11-17 Kaardilt leiad: *…
Esimene Tilgutajate festival “Rahva Oma Maitse” sai tehtud. Kes on tähele pannud, siis tavaliselt tuleb…
Maitseelamuse Koja toidukultuuri koolituste sari Jõgevamaal läks õige magusaks. Pille Petersoo juhendamisel valmisid Avinurmes toredad…
Kokku osales söömingul 35 eriilmelise menüüga üheõhturestorani. Nii sai näiteks Iisakus süüa läätsesuppi või Setomaal…
Aitäh esitajatele/märkajatele, kaasteelistele ja fännidele.
12.oktoobril toimus neljandat korda üle-eestiline sündmus “Õpitund 2022”, millest olid oodatud osa võtma kõik täiskasvanud,…
Aitäh teile väga toredad restoranid ja väga toredad külalised. See viies sai hea, maitsev, heade…
Aasta-aastalt aina suurema külastajaskonnaga toidupeo eestvedajad on Triinu Akermann ja Tauno Laasik MTÜst Maitseelamuste Koda.
Jõgevamaa Kasepää Rääbisefestivaliga tähistati rääbise püügihooaja lõppu. Festivalil tutvustati kala väärindamise erinevaid viise.
https://www.facebook.com/ringfm/videos/410403824454665