19. märts 2024

Eesti Selts Belgias kutsub: Eesti Vabariik 102

Eesti Selts Belgias ja Eesti Suursaatkond Brüsselis kutsuvad kõiki eestlasi ja eestimeelseid tähistama Eesti Vabariigi 102. sünnipäeva. Pidu toimub laupäeval, 15. veebruaril Eesti esinduses aadressil Rue Guimard 11/13, Brüssel. Uksed avatakse kell 17.30.

Õhtu muusikaline külaline Eestist on moodsas võtmes torupillimuusikat ja folkdžässi esitav pärimusmuusika ansambel Ro:Toro, koosseisus Cätlin Mägi, Marko Mägi, Marek Talts ja Silver Sepp (https://catlin.ee/projektid/rotoro/).


Silma ja kõrva paitavad segakoor BEENE ja Eesti Kooli laulu- ja näiteringi noored. Pidulised viib tantsule Brüsseli rahvatantsurühm “Euroviisud”. Meeleolu loovad Eesti karmoškamängijad. Üritusele kohaselt on au sees rahvarõivad ja muu rahvuslik.


Pakume külalistele maitsvat soolast kõhutäidet otse Kodu-Eestist. Magustoidulaua katame ühiselt. Tähelepanu! Ka sel aastal toimub kaasatoodud tortide ja kookide võistlus! Ärge hoidke oma andeid vaka all, parimaid magusameistreid ootavad auhinnad!


Peol osalemiseks tuleb end registreerida hiljemalt pühapäevaks, 9. veebruariks. Registreerumine toimub läbi vormi https://forms.gle/epuaUTWSZfXxDt586. Palume kindlasti registreerida ka kõik peole tulevad lapsed, nende puhul ei ole dokumendi number vajalik.


Pärast registreerimisvormi täitmist ootame kõigilt osalistelt peo toetuseks 20 eurot, tehes enne 13. veebruari ülekande Eesti Seltsi pangakontole Association Estonienne en Belgique, BE90733038548032 (KBC Bank, BIC:KREDBEBB) märgusõnaga EVPIDU. Alla 16-aastased pääsevad peole tasuta.


NB! Ilma eelneva registreerumiseta ei ole võimalik peol osaleda. Sisenemiseks võtke palun kaasa isikut tõendav dokument.


Kohtumiseni peol!


Belgia Selts