28. märts 2024

Turu eestlastel on tihedad päevad

Detsembrikuu on algusest saadik olnud väga tihe Turu eestlaste jaoks. Juba homme toimub laste lauluringi jõulupidu.

Turu Eesti laste jõulupidu on lõbus ja lustlik, koos jõuluvana ja üllatuskülalisega Manillas. Üllatuskülaliseks on Pingu-Pelle, kes osaleb meie üritusel esimest korda ning suhtleb lastega eesti keeles. Jõulupidu on kahes vahetuses, kuna peoruumid ei ole suured: esimene on kell 12.00 ja teine on kell 15.00. Vali oma perele sobiv kellaaeg ja registreeri kindlasti siin:

https://forms.gle/AigZqLuWvzL9iXAc7

Turu rahvatantsugrupp Nopsajalad on kaasas Soome iseseisvuspäevapeol Turus Sigyn-kontserdisaalis pühapäeaval 8.12. (kõigile avatud pidu).

Lisaks oleme kaasa löömas Turu Vana Suurturu Jõululaadal kokku 4 nädalavahetust (veel 2 ees!) Müügil on Turus elavate eestlaste jõulukaunistused ja küpsetised ja lisaks Semu astelpajutooteid ja Bonifatiuse Gildi käsitöö.

Turu Eestlaste Klubi jõulupidu rohke laulu ja kaasahaarava akordioniga. Alustame mõnusat koosviibimist tuttavate jõululauludega. Laulame nii eesti keeles kui ka soome keeles. Kella 19 paiku katame laua ühiselt. Igaüks saab kaasa tuua midagi lauale ja Eesti keskuse poolt verivorst ning hapukapsas. Manilla, köysisali, Itäinen Rantakatu 64 (Manilla siseõues)

Kirsi Äyräs
Turu

Laadalised pildistas Jukka Kaukonen