29. märts 2024

Eesti Päevad 2018 Sydney

27.-31. detsembrini toimuvad Austraalias juba 27. korda Eesti Päevad. Viiepäevane festival leiab aset iga kahe aasta tagant kordamööda Sydneys, Melbournes ja Adelaides. Seekord on järg jälle Sydney käes.

Esindatud on traditsiooniks saanud avapidu, kunsti- ja käsitöönäitus, rahvapidu, teatrietendus, spordi- ja lastepäev, aastavahetuse ball ning eesti artistide kontserdid.

Muusikalised etteasted toovad teieni armastatud eesti laulja Tanel Padar oma uuenenud ansambliga, Euroopat vallutav noor artist Noëp ja tüdrukutetrio La La Ladies.

Teatritüki, milleks on armas kogupere etendus “Kratimäng”, esitavad Tartu Uue Teatri näitlejad Katrin Pärn ja Karol Kuntsel.

Alati menukas Rahvapidu/Folk Fest toob kokku eesti laulukoorid ja tantsugrupid igast Austraalia nurgast. Muusikaline külaline on soome-eesti tantsuansambel Salmiakki Pelimannit.

Esmakordselt on spordipäeva valikus ka Eestis populaarseks saanud põnev sportmäng Disc Golf, mis on jõukohane kõigile osalejatele hoolimata vanusest, sportlikust vormist või eelnevast kogemusest.

Festivalile paneb punkti suurejooneline aastavahetuse ball Sydney kesklinnas imekaunis Ivy Ballroomis. Õhtu hõlmab kolmekäigulist gurmee õhtusööki, muusikalisi etteasteid ja festivali pidulikku lõpetamist.

Rohkem infot ja programmi leiab meie veebilehelt www.ep2018sydney.com

Ettevalmistuste, uudiste ja teadaannetega saate kursis olla sotsiaalmeedias – facebook ja instagram: Ep2018sydney.

Festival on mitte-tulundus üritus, mida korraldavad vabatahtlikud. Kui soovite anda Sydney Eesti Päevadele oma panuse rahalise toetuse näol, siis iga väiksem või suurem toetus on väga oodatud:

https://www.gofundme.com/eesti-paevad-2018

Sponsorluse või reklaami pakkumised palume saata info@ep2018sydney.com

Liisa Pobul

Eesti Päevad 2018 korraldustiim

Festivali programm siit: sydney programm

EKSÜ juhatuse liikme Iivi Zajedova kogemusest sydney