28. märts 2024

Muuga Maanaiste Selts EHA 20!

3. veebruaril tähistati Muuga mõisas seltsi taasasutamise 20. aastapäeva – võimsalt kõlasid meie kaunis saalis meeskoor ROTALIA laulud ja lõõtsamäng.

Seltsi esinaine Ilma Lausvee tegi ülevaate meie toimetamistest, naaberseltside ja valla esindajad tunnustasid meie ettevõtmisi. Õhtu jätkus mõnusas meeleolus kohvi ja torti nautides, käsitöönäitusega tutvudes  ning  jalga keerutades. Üllatusena esinesid  laulukoori naised.

Nädal pärast Muuga MNS EHA juubelipidu said naised taas kokku – seekord omandama oskusi Belgia köites märkmiku valmistamiseks. Koolituse korraldamiseks olime toetust saanud KULKA Lääne- Virumaa ekspertgrupilt.

Juhendaja Mari Riina Rist Leekpea ateljeest oli ettevalmistustööd ära teinud – vajalikus suuruses kaaned ja märkmikulehed olid tal kaasas ja nüüd oli igaühel vaja valida oma märkmiku jaoks sobiv kaanepaber , omandada köitmise oskused ja lõpuks märkmik kaunistada. Nobedate näppude all valmisid kenad märkmikud- kas retseptidele või fotodele just nii kuidas igaüks ise tahtis.

Koolituse algus
Rotalia meeskoor
Rotalia lõõtsamehed
valminud tööd